REFERANSER


Firmatur

Jeg er nettopp kommet hjem fra en tur til Gdansk med hele min ledergruppe. Vi var der fire dager, og fikk guiding av Maciej i to omganger. Først i gamlebyen den ene dagen og deretter i Solidaritetsmuseum den neste.

Min hovedkonklusjon er: Få mest mulig ut av turen din til Gdansk ved å engasjere lokal guide. Inntrykkene dine når du er kommet hjem fra denne vakre byen vil leve både sterkere og lengre når du får fortalt byens historie av en kunnskapsrik guide.

Så vil jeg hevde at dersom du leser dette, bør du ikke lete lenge etter hvem du skal engasjere. Han heter Maciej! Han vil gi din opplevelse av Gdansk en egen dimensjon, og gjøre til at du trolig kommer tilbake for å oppleve mer.​

Sverre, november 2019


Tusen takk for at du organiserte barnehagebesøk.

Vi er veldig fornøyd og fikk et spennende besøk i barnehagen med veldig imøtekommende barn og ansatte.

Cathrine Pedersen

Gjettum barnehage, oktober 2019


Hei igjen Maciej!

Personalet er nå kommet vel hjem og alle jeg har snakket med i dag sier at du var en veldig hyggelig og flink guide 😊

Alle var også fornøyd med restaurantene som du valgte ut for oss.

Tusen takk for en utmerket jobb – jeg skal anbefale deg videre!

Med vennlig hilsen Arne, oktober 2019


Hei igjen Maciej.

Jeg vil på vegne av oss alle i Løiten Sangforening og ikke minst på vegne av oss i turkomiteen få takke deg for all god hjelp i forbindelse med vår sangertur til Gdansk. Du var en god medhjelper i valg av felles aktiviteter i form av guidet byvandring og båttur og guidet omvisning på Westerplatte. I valg av gode restauranter med kapasitet til rask servering av tre retters måltider til så mange personer var du også til god hjelp. Menyene vi fikk tilsendt og som vi selv valgte på de forskjellige restaurantene, har jeg bare fått gode tilbakemeldinger på.

Takk for den imøtekommenhet du viste oss i forbindelse med våre ønsker i forbindelse med planleggingen av turen. Vi sitter alle igjen med gode minner fra vår sangertur til Gdansk!

Med vennlig hilsen

Reidar. september 2019


Hei igjen,

Takk til deg for utmerket guiding. Når vi snakker om turen, kommer vi stadig tilbake til hvor heldige vi var som "traff på deg".

Mvh Sverre, august 2019

Hei Maciej 😀tusen takk for en kjempe flott omvisning i dag 😀
Hilsen Monica, august 2019

Hei!

Vi vil få takke for kjempegod service på vår tur til Gdansk! Alle var strålende fornøyd, spesielt med rebusen på torsdag. 😊 Vi har fått inn masse innspill fra de ansatte på våre Avinor-spørsmål, så det ble stor suksess!

Jeg skal hvertfall tilbake til Gdansk! 😊

Gro, august 2019


Hei igjen Maciej😊 Ja da er vi vel tilbake i gamlelandet etter en kjempefin tur og helt super guiding👏vi synes alle at du gikk inn for jobben med "liv og sjel" så alle var veldig veldig fornøyde👌vi har allerede anbefalt deg videre 😊takker for en uforglemmelig guiding og hyggelig bekjentskap😘hilsen Ingunn og resten av gjengen.

Ingunn og 13 venner, september 2019


Hei, Maciej.

Tusen takk for noen utrolige fine dager i Gdansk. I første omgang vil bare fortelle deg om mulig økte flyruter mellom Polen og Norge, se utsendt pressemelding fra Avinor nedenfor.

Vennlig hilsen

Ingunn og Frode, august 2019


Hei igjen!

Vi kom oss alle vel hjem i går. Jeg kan melde tilbake om at hele gruppen var veldig, veldig fornøyd med deg som guide. Det kan jeg også istemme.

Ha en fin vår og sommer, jeg håper vi treffes igjen.

Magne, mai 2019


Hei!

Vil igjen takke deg så mye for en super jobb for oss! Alle var veldig fornøyd med interessant guiding og helt fantastisk mat.
Ønsker deg en fin høst i en flott by med mange norske turister :-)
Hilsen Anne Grethe
Takk for en fantastisk tur med deg og din sjåfør rundt i distriktet. Det var en opplevelse å se og høre dine kunnskaper og måten du videre formidlet historien om Gdansk. På fredag besøkte vi krigsmuseet, det var også fantastisk.

Med vennlig hilsen

Asbjørn


Hei.

På vegne av gruppen vil jeg takke deg for en flott guide- tur i Gdansk. Håper å kunne besøke Gdansk en gang i fremtiden.

Mvh. Hugo (Tromsø)


Hei Maciej,

Takk for to flotte turer med deg i Gdansk, Gdynia og Sopot. Du er kunnskapsrik og formidler ny og gammel historie på en flott måte.

Thor Harald


Takk til deg for utmerket guidet tur i Gdansk forrige lørdag. Det var turens høydepunkt for oss, interessant og hyggelig. En vakker by med mye historie.
Marit


Tusen takk for oss.

Det var en spennende dag, vi lærte mye og koste oss veldig.

Dagene i Gedansk ga oss noe helt spesielt takket være din guiding, restaurantene du hjalp oss med, og tips om hva ellers å gjøre.

Vi var på amber museet og båttur i går.

Kjempe å lære deg å kjenne.

Mange hilsener

Nina og de 6 andre jentene fra Bergen.Jeg vil hilse fra mine 8 venninner og si Tusen takk for en fantastisk sykkeltur på lørdag!! Flott rute, gode sykler og intercom, masse interessant guiding, nydelig orgelkonsert. Dette kunne ikke vært mer vellykket - vi er så glad for at vi fant deg! Du er kunnskapsrik, god til å formidle og behagelig å være sammen med - vi anbefaler deg gjerne til alle vi kjenner og stiller gjerne som referanse.


Transport t/r flyplass fungerte også utmerket!

Hilsen Barbo

Takk for flott guiding i Gdansk 😀

Gullborg

Hei Maciej

Tusen takk for en fantastisk opplevelse både i Sopot og Gdansk.
Alle restauranter som du har anbefalt har vært supre, velsmakende og med god service.
Sykkelguidingen i dag i Gdansk var informativ og interessant. Det var kjekt å høre om Polens historier og om hvordan Polen har det i dag. Du guidet med Glimt i øyet og delte egne erfaringer noe vi satte pris på.

Tusen takk for all god hjelp denne langhelgen

Mvh
Synnøve
Tusen takk, Maciej, for en fantastisk flott guidet tur i Gdansk! 
Vi fra Årstad videregående skole kan anbefale alle som ønsker å lære mer om Gdansk sin spennende historie å booke en tur med Maciej

Maciej var guide i gamlebyen i Gdansk i oktober 2015. Vi, ei gruppe lærer fra videregående skole, møtte Maciej på Tawerna Mestwin og fikk høre litt om det kaszbuiske folkeslaget spisestedet representerer. Etterpå fikk vi en innholdsrik, guidet omvisning i gamlebyen i Gdansk. Det er fint å få guiding på norsk og av en som har bodd både i Polen og Norge. Vi vil varmt anbefale ham til andre.

Elisabet S v/ Vennesla vg. skole


Vi kan anbefale guiden Maciej Snarski på det varmeste. Han er ikke bare kunnskapsrik, men har også evner til å formidle Gdansk historie på en spennende og forståelig måte. Tre timers tur føltes som en kvarter, og til og med desember kulda kunne ikke legge en demper på den spennende opplevelsen av Gdansks historie ! Det blir ikke siste gang vi benytter oss av Maciej Snarskis tjenester.

Med Vennlig hilsen Beata Reppen v/ Integrerings- og mangfoldsdirektoratet ( IMDi sør)


Hei Maciej,
Ja vi storkoste oss i Gdansk😀. Og takk for all hjelp!

Vi fant guidingen meget interessant og informativ, og de 2 timene ble brukt godt.

Maciej var ellers meget behjelpelig med organisering slik at planen var klar i god tid før vi kom til Gdansk.


Kan absolutt anbefale Maciej for guiding og organisering av opphold i Gdansk.
Sindre Øen

Hei,
I november hadde jeg med meg mine ansatte til Gedansk, vi har flere ganger vært i Polen og Gedansk virket med første øyekast ut som en "vanlig" polsk by. Vi reiste i fra Norge en onsdag etter arbeid og ruslet litt i byen og i besøkte byens kjøpesenter etter endte kurs. Lørdag hadde vi avtalt en rundt tur i Gedansk med en norsk talende guide, dette endret vår oppfatning av Gedansk og uten tvil burde vi tatt denne historiske rundturen tidligere slik at vi kunne tatt lærdommen med oss på våre egne vandringer. Turen varte i 2 timer og toppet hele Gedansk turen. Tusen takk for en fantastisk runde i Gedansk Maciej, turen ga mersmak og vi kommer nok tilbake:-)

Wenche

Daglig leder
Muldvarpen bhg

Hei Maciej Snarski!

Tusen takk for lærerik og Interessant guiding i vakre Gdansk!

Å starte oppholdet i Gdansk med en guidet omvisning er en gyllen anledning til å bli godt kjent med byen med en gang. I løpet av 2 ½ time ble vi tatt med på en spennende historisk vandring helt fra byen ble grunnlagt i år 997 og frem til i dag. Gdansk er virkelig som en ”levende” historiebok, og den kunnskapsrike norsktalende guiden vår, Maciej, tok oss med gjennom de viktigste kapitlene fra eldre til nyere historie. Ikke bare historieinteresserte mennesker, som oss selv, vil ha glede av å bli guidet i Gdansk, men også de som liker en god historie får det med på kjøpet når Maciej med glimt i øyet og oppriktig stolthet viser frem byen sin.

Vi anbefaler så gjerne Maciej, dersom dere ønsker en presis, kunnskapsrik, engasjert og norsktalende guide i vakre Gdansk.

Vi kommer gjerne tilbake.

Hilsen personalet i Karusellen Barnehage, ved Marit Nygård, daglig leder.


Anbefaling.

Vi hadde fornøyelsen av å ha Maciej som guide i tre timer i Gdansk.

Han hadde funnet interessante steder å vise oss og hadde svært god kunnskap om Gdansk historie. Vi fikk dekket de fleste tidsepoker og utviklingstrekk i Gdansk historie fra grunnleggelsen og fram til i dag. Det gjaldt blant annet Gdansk plass i historien i Europa, viktige personer, handel og severdige bygninger.

Med vennlig hilsen

Hans A. Unneland
Advokatfirmaet Unneland AS

Anbefaling. Jeg og kollegene mine er svært fornøyd etter en interessant guidet tur gjennom gamlebyen i Gdansk. 
Guiden Maciej var kunnskapsrik, engasjert og tydelig stolt over å fortelle Gdansk's historie fra tidenes morgen. 
Virkelig å anbefale! 
Monica v/ iVest Consult m.fl.

Tilbake